Alege un centru de testare ECDL
Înscrie-te acum în programul ECDL
 • Tombola ECDL etapa martie - iunie 2015

  Premiul Tombolei ECDL a fost câştigat de dna. Dimitriu Raluca, coordonator - examinator ECDL la Centrul de Testare RO 159 Colegiul Naţional Matei Basarab din Bucureşti.
  Câştigătorul a fost desemnat prin tragere la sorţi electronică, 
  prin intermediul serviciului independent TrageriLaSorti.ro.


  In perioada 03 martie – 30 iunie 2015, ECDL ROMANIA a organizat concursul "Tombola ECDL" prin intermediul caruia a incurajat reprezentantii Centrelor de Testare Acreditate ECDL sa implementeze standardul ECDL – European Computer Driving Licence.
   
  Reprezentantii Centrelor de Testare Acreditate ECDL care au comandat catre ECDL ROMANIA minim 10 serii de inscriere generale unice ECDL de acelasi tip, intr-o comanda unica, in perioada 03 martie – 30 iunie 2015, au intrat automat in tragerea la sorti pentru castigarea unui premiu oferit de ECDL ROMANIA.

  Premiul acordat este in valoare de 500 euro, echivalentul in lei la cursul oficial BNR de la data transferului premiului in contul bancar mentionat de castigator.

  A fost desemnat un singur castigator prin tragere la sorti electronica desfasurata prin intermediul serviciului independent TrageriLaSorti.ro.


   
  Descarca si citeste Regulamentul oficial al concursului "Tombola ECDL"!


  tombola.png