Alege un centru de testare ECDL
Înscrie-te acum în programul ECDL
 • Lun, 22 Oct 2007Angajatii Primariei Sacueni si-au primit certificatele ECDL

 • Primaria Sacueni a gazduit vineri, 12 octombrie 2007, festivitatea de înmânare a diplomelor ECDL pentru functionarii din Primarie.

  Merita subliniat faptul ca procesul de certificare a durat numai 3 luni, din martie 2007 pâna în mai 2007.

  Alaturi de angajatii Primariei Sacueni au mai participat la cursurile organizate de Asociatia "instruIT" si angajatii Primariei Tarcea cât si personalul din LIT Sacueni si Gr. Sc. Agricol Cadea. În total au fost înmânate 35 de permise ECDL Complet si 13 permise ECDL Start.


  La eveniment au participat Cristian Veres, Reprezentant Regional ECDL ROMANIA si domnul Gheorghe Nedelcu din partea Asociatiei "instruIT".

  Domnul Gheorghe Nedelcu a evidentiat importanta detinerii certificarii ECDL, recunoscuta international, certificare care justifica faptul ca angajatii Primariei Sacueni în urma instruirii si certificarii au dobândit cunostinte si abilitati care duc la o viteza si eficienta sporita în utilizarea calculatorului.

  De asemenea domnul Gheorghe Nedelcu a tinut sa-i felicite pe toti cursantii atât pentru interesul deosebit aratat programului ECDL, cât si pentru efortul depus în cele 3 luni cât a durat procesul de certificare.