Choose an ECDL Test Center
Sign-up Now for ECDL
 • Fri, 17 Nov 2017Micul Gates şi tehnologiile de printare 3D

 • ECDL a sprijinit şi ediţia de anul acesta a Concursului de Informatică Micul Gates, inclusiv prin susţinerea workshop-ului "Tehnologiile 3D".
  Finalul săptămânii trecute a marcat la Râmnicu Vâlcea desfăşurarea celei de a XVIII-a etape a competiţiei dedicate elevilor din învăţământul preuniversitar.


  90 IT-işti din judeţul Vâlcea, dar şi din alte judeţe precum Gorj, Olt, Galaţi, Dolj, Argeş şi Bucureşti s-au întâlnit pentru a concura în cadrul Concursului Regional de Informatică Micul Gates.
  Şi această ediţie a fost organizată la Colegiul Naţional de Informatică Matei Basarab din Rm. Vâlcea, cu sprijinul Ministerului Educaţiei.


  ECDL ROMANIA este un partener de tradiţie Micul Gates, promovând rezultatele excelente ale elevilor şi creşterea competenţelor digitale la nivel naţional.
  Anul acesta ne-am bucurat să interacţionăm cu elevii şi profesorii participanţi la competiţie şi să îi introducem în lumea tehnologiilor de imprimare 3D.  Colegiul Naţional de Informatică Matei Basarab din Rm. Vâlcea este Centru de Testare Acreditat ECDL şi este una dintre şcolile 3DUTECH din România.
  Aflaţi rezultatele finale ale concursului pe site-ul web Micul Gates.
  ECDL felicită toţi premianţii!