Alege un centru de testare ECDL
Înscrie-te acum în programul ECDL
 • Mar, 23 Dec 2014Ajutoarele lui Moş Crăciun de la Colegiul Tehnic Dumitru Mangeron Bacău şi Moşul ECDL au dăruit un zâmbet!

 • Decembrie - luna cadourilor, luna in care oamenii devin mai buni, mai omenoși, cu iubire față de semenii noștrii, ne-a determinat și pe noi, profesorii Colegiului Tehnic Dumitru Mangeron alături de elevii noștrii să facem o faptă bună.
  Proiectul “Dăruiește un zâmbet, fii și tu Moș Crăciun!” a fost selectat pentru a fi susținut de Moşul ECDL în campania Şcoala care dăruieşte desfăşurată de Fundaţia ECDL ROMANIA.

  Astfel, joi, 18 decembrie, începând cu ora 12, copiii de la Fundația de Sprijin Comunitar au primit cu bucurie vizita elevilor și a profesorilor coordonatori ai Colegiului, care le-au oferit cu drag mici cadouri cu dulciuri, rechizite, jucării și alimente.
  Elevii noștri au înțeles că, atunci când vrei să primești, trebuie să începi prin a da. Fericirea e ceea ce se multiplică numai atunci când se împarte.
   

  Fundaţia ECDL ROMANIA felicită profesorii catedrei de Servicii şi Industrie Alimentară şi elevii claselor XA, XC, XIIB, XIIC  pentru iniţiativă!