Alege un centru de testare ECDL
Înscrie-te acum în programul ECDL
 • Lun, 21 Noi 2011Concurs "Micul Gates" Editia a 12 -a

 • Competitia se adreseaza elevilor din clasele III-IX si se desfasoara pe trei categorii de varsta: Categoria A - clasele III-V; Categoria B - clasele VI-VII si Categoria C - clasele VIII-IX. Pentru fiecare categorie, concursul a avut doua probe: una teoretica si una practica.


      Concursul se afla la cea de-a 12-a editie, iar simpozionul la editia a doua. Desi este un concurs cu un regulament de desfasurare inedit, aceasta editie s-a bucurat de participarea a 120 elevi .

  La festivitatea de deschidere a participat pe langa comitetul de jurizare format din Presedinte Prof. univ. dr. Stelian Niculescu si membri Prof. Doru Popescu Anastasiu, Prof. Rodica Balasa, Prof. Rodica Pintea, Prof. Simona Ianc, Prof. Doru Dumbravescu, Prof. Octavian Aspru si oficialitati ale municipiului Rm. Valcea (d-nul primar Romeo Radulescu), posturi locale de televiziune si massmedia locala.

   

  Dupa desfasurarea celor doua probe, duminica, 13 noiembrie, a avut loc festivitatea de premiere. O data cu Concursul National de Informatica « Micul Gates » la Colegiul National « Matei Basarab » s-a desfasurat si Simpozionul Interjudetean « Calculatorul in secolul 21 », manifestare ajunsa la cea de-a treia editie.


  http://www.miculgates.ro/concurs.htm