Alege un centru de testare ECDL
Înscrie-te acum în programul ECDL
 • Lun, 31 Oct 2016ECDL alături de Romanian Masters of Informatics 2016

 • ECDL ROMANIA a fost alături de organizatorii celei de a 4-a ediţii Romanian Masters of Informatics, competiţie ce îi provoacă pe tineri să îşi demonstreze talentul la Informatică.
  Anul acesta, concursul a avut loc din nou la Bucureşti, fiind susţinut, ca şi până acum, de Colegiul Naţional de Informatică Tudor Vianu, Centru de Testare Acreditat ECDL.

  La startul competiţiei s-au aliniat 19 echipe din mai multe ţări precum: Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova, România, Federaţia Rusă, Serbia, Elveţia şi Polonia.
  Pe 20 octombrie 2016, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice a avut loc Ceremonia de deschidere Romanian Masters of Informatics.

  Următoarele două zile au fost dedicate concursului, ce a avut un nivel de dificultate asemănător cu cel al Olimpiadei Internaţionale de Informatică.
  Totuşi, tinerii participanţi au găsit timp şi pentru a vizita Bucureştiul, iar pe 23 octombrie 2016 s-au bucurat de medaliile obţinute.
  Trei elevi români s-au numărat printre medaliaţii cu aur ai competiţiei.
  Iată
  Rezultatele complete ale concursului.

  ECDL, standard internaţional de certificare a competenţelor digitale, susţine dezvoltarea şi performanţa în domeniul informaticii, iar ECDL ROMANIA este suporter de tradiţie al principalelor competiţii IT pentru elevi din România.

  Aşteptăm cu interes ediţia 2017.