Alege un centru de testare ECDL
Înscrie-te acum în programul ECDL
  • Mie, 12 Dec 2007ECDL ROMANIA a participat la Caravana EDUCATIVA 2007

  • Marti, 11 decembrie, ECDL ROMANIA a avut întâlnire cu elevii si profesorii Colegiului Economic “AD Xenopol” din Bucuresti în cadrul celui de-al doilea episod al Caravanei Educativa de anul acesta ce a avut loc în foaierul colegiului bucurestean.

    Joi, 6 decembrie 2007, ECDL ROMANIA a fost reprezentata de Colegiul National "Mihai Viteazul", centru acreditat ECDL, la prima parte a caravanei ce a avut loc la Ploiesti. Saptamâna aceasta a venit rândul liceenilor din Bucuresti sa beneficieze de turul de promovare a oportunitatilor oferite de toti partenerii participanti la aceasta caravana educationala.


    ECDL ROMANIA a prezentat elevilor si profesorilor prezenti beneficiile si avantajele pe care le poate aduce viitorilor studenti si profesionisti o certificare IT cu recunoastere la nivel international.


    Caravana va continua cu ultima parte care va avea loc joi, 13 decembrie la Târgoviste în cadrul Colegiului National "Grigore Cantacuzino", unde ECDL ROMANIA va fi reprezentata si de data aceasta de un alt centru acreditat ECDL, Colegiul National "Constantin Carabella" din Targoviste.