Alege un centru de testare ECDL
Înscrie-te acum în programul ECDL
  • Mar, 27 Mar 2012Forum Regional ECDL la Brasov

  • Vineri, 9 martie 2012, la Colegiul National "Unirea" Brasov a avut loc intalnirea echipei ECDL ROMANIA cu reprezentantii liceelor acreditate ECDL din judetul Brasov. La intalnire a participat si dl. Gabriel Bucur, Inspector Informatica de la Inspectoratul Scolar al Judetului Brasov.

    Forumul Regional ECDL ce a avut loc la Brasov vineri, 9 martie 2012, a adus in dezbatere subiecte precum dezvoltarea certificarilor ECDL, activitati organizatorice si noi directii ECDL in invatamant, dar si aspecte tehnice precum modul de desfasurare a testarii ECDL si lucrul cu baza de date ECDL.

    La eveniment au participat 19 reprezentanti de la 14 licee centre de testare ECDL acreditate sau in curs de acreditare din judetul Brasov, alaturi de dl. Gabriel Bucur, Inspector Informatica ISJ Brasov, care a evidentiat importanta certificarii ECDL atat pentru elevi cat si pentru profesori.

    ECDL ROMANIA urmareste ca prin intermediul acestor intalniri sa creeze si sa mentina o legatura reala cu centrele acreditate ECDL din tara astfel incat activitatea ECDL de la nivelul centrelor sa se desfasoare eficient si conform standardelor ECDL.