Alege un centru de testare ECDL
Înscrie-te acum în programul ECDL
 • Mie, 28 Dec 2011Mosul ECDL in vizita la Mia's Children

 • Mia’s Children este o organizatie non-profit infiintata din dorinta de a-i vedea pe tinerii din Bucuresti, care dispun de resurse limitate, sa creasca intr-un mediu plin de dragoste si incurajari si sa devina fizic, emotional si spiritual, membri fericiti si sanatosi ai societatii romanesti. Mosul ECDL le-a lasat cateva cadouri sub brad copiilor si a stat la povesti cu cea care face posibil ca dorinta sa devina realitate, extraordinara dna. Mia.


      Echipa ECDL a desfasurat pe parcursul lunii decembrie o campanie de sustinere a Mosului ECDL, ajutandu-l sa isi inmulteasca darurile prin donatiile facute.

   

  In pragul Craciunului, Mosul ECDL incarcat de cadouri le-a facut o vizita si copiilor de la Mia’s Children din Bucuresti unde a avut ocazia  sa stea de vorba cu dna. Mia, care nu si-a propus sa le ofere copiilor doar un adapost, mancare si haine, ci sa le asigure o pregatire necesara integrarii lor sociale si dezvoltarii lor emotionale si educationale. Astfel, copiii au invatat sa se intretina si singuri prin vanzarea tablourilor pictate de ei sau a cozonacilor pregatiti pentru Sarbatori.

   

  Orice fel de ajutor este binevenit pentru Mia’s Children.