Alege un centru de testare ECDL
Înscrie-te acum în programul ECDL
 • Vin, 23 Noi 2007Un prim pas spre succes cu ECDL !

 • Suntem încântati sa o prezentam pe câstigatoarea de anul acesta a concursului Candidate Competition «Un viitor mai bun cu ECDL» - Faza Nationala, d-ra. Ana Madalina Ion, eleva a Colegiului National Sf. Sava din Bucuresti.

  La vârsta de 12 ani, Madalina a început pregatirea ECDL de la nivelul 0 reusind sa-si înfrunte una din cele mai mari temeri ale ei, astfel încât la final calculatorul i-a devenit din cea mai mare temere, cel mai bun prieten.

  Prin efortul depus pentru a obtine Certificatul ECDL a reusit sa-si depaseasca o multime de limite si necunoscute, astfel încât prin utilizarea calculatorului si a internetului în mod special, a devenit o persoana conectata la comunitatea internationala, comunitate ce are nevoie de exemple de urmat, iar Madalina este persoana potrivita pentru aceasta.

  În prezenta d-nei Director General Ana Dulu, Madalina a primit un premiu în valoare de 250 euro precum si o placuta gravata.

  Va reamintim ca
  «Un viitor mai bun cu ECDL» este o competitie anuala care se adreseaza tuturor persoanelor certificate ECDL/ICDL din întreaga lume.

  Felicitari înca o data câstigatoarei de anul acesta si asteptam eseurile dumnevoastra anul viitor !