Alege un centru de testare ECDL
Înscrie-te acum în programul ECDL
  • Joi, 19 Iul 2012Unde ti-ai dus computerul in vacanta ? Castiga un netbook vara asta

  • Posteaza pe Wall-ul paginii Facebook ECDL ROMANIA o fotografie in care sa ne arati unde ai fost in vacanta alaturi de computerul tau, convinge-ti prietenii sa dea cat mai multe Like-uri si daca poza ta va avea cele mai multe voturi, poti castiga un netbook oferit de ECDL ROMANIA.


    Concursul « Unde ti-ai dus computerul in vacanta ? » se desfasoara in perioada 9 iulie – 3 septembrie 2012 inclusiv. Pe baza voturilor (Like-uri) acumulate de fiecare fotografie, va fi desemnat un singur castigator la finalul verii.

    Detalii despre regulamentul concursului, care se deruleaza exclusiv pe pagina Facebook ECDL ROMANIA, se gasesc pe www.ecdl.ro  sau direct la adresa  .

    Computerul tinde sa detina un rol din ce in ce mai important in viata tuturor, iar acest lucru se reflecta si in timpul semnificativ pe care il petrecem zilnic in fata monitorului. Tendinta generala este de a ne desfasura mare parte dintre activitati cu ajutorul computerului. Acest fapt ne determina sa integram evolutiei tehnologice inevitabile mobile convingatoare, astfel incat tehnologia sa nu denatureze educatia si modul de viata sanatos al tuturor.

     Pagina Facebook ECDL ROMANIA aici.