Câştigătoarea ECDL Clickştigă pentru luna Mai 2024, desemnată prin intermediul serviciului independent Tragerilasorti.ro, este EVA MOCANU, din București (Centru de Testare Acreditat ECDL - Colegiul Național Ion Neculce).
Eva a câştigat o tabletă Samsung Galaxy, oferită de ECDL Romania.
Mult succes la examene tuturor!
Câştigătoarea ECDL Clickştigă pentru luna Aprilie 2024, desemnată prin intermediul serviciului independent Tragerilasorti.ro, este ALINA-ȘTEFANIA DINU, din Buzău (Centru de Testare Acreditat ECDL - Colegiul Național B.P. Hașdeu).
Alina a câştigat o tabletă Samsung Galaxy, oferită de ECDL Romania.
Mult succes la examene tuturor!
Câştigătorul ECDL Clickştigă pentru luna Martie 2024, desemnat prin intermediul serviciului independent Tragerilasorti.ro, este LUCAS CIUCĂ, din București (Centru de Testare Acreditat ECDL - Colegiul Național Gheorghe Șincai).
Lucas a câştigat o tabletă Samsung Galaxy, oferită de ECDL Romania.
Mult succes la examene tuturor!
Câştigătoarea ECDL Clickştigă pentru luna Februarie 2024, desemnată prin intermediul serviciului independent Tragerilasorti.ro, este CARMEN USTINESCU, din București (Centru de Testare Acreditat ECDL - Ministerul Finanțelor - Școala de Finanțe Publice și Vamă).
Carmen Ustinescu a câştigat o tabletă Samsung Galaxy, oferită de ECDL Romania.
Mult succes la examene tuturor!
Toate persoanele din România, care se vor înscrie în programul de certificare ECDL/ ICDL începând cu 1 februarie până la 31 mai 2024, vor intra automat în Tombola ECDL Clickştigă, având şansa ca, lunar, să câştige o tabletă oferită de ECDL Romania.
Înscrierea în programul internaţional de certificare ECDL se poate face la oricare dintre Centrele de Testare Acreditate ECDL din România.
Regulamentul oficial al Tombolei ECDL Clickştigă poate fi accesat la următorul link.
ICDL – The Digital Skills Standard, identitatea de brand a celui mai răspândit standard de certificare a competențelor digitale, cunoscut local doar ca ECDL până recent, este folosit și recunoscut în peste 100 de țări de către companii de renume, în administrația publică sau de instituții de învățământ de prestigiu. Mai mult, ICDL este o implementare exemplară a DigComp (The European Digital Competence Framework) şi DigCompEdu (pentru cadrele didactice).
Prin training, dar mai ales prin certificarea standard ce măsoară concret rezultatele formării, se asigură o forţă de muncă şi o populaţie cu abilităţile necesare pentru a performa într-un mediu în transformare.
Modulele ICDL testează și certifică internațional competenţe IT esenţiale, dar şi lucrul cu aplicații avansate.
ICDL PROFIL permite candidaţilor și organizațiilor să construiască profiluri de module ICDL în funcţie de propriile nevoi. În acest fel, este posibilă certificarea exact pe competenţele pe care un anumit job sau program de studiu le cere.
ICDL a lansat şi module de certificare IT pe competenţe digitale pentru tehnologii actuale precum Computing (programare şi gândire algoritmică - Python), 3D Printing, Robotics, Digital Marketing, Online Collaboration, Cyber Security etc.
Mai mult, modulele ICDL Insights (Artificial Intelligence, Cloud, Big Data, IoT, Blockchain) sunt esențiale inclusiv pentru actualii sau viitorii manageri care trebuie să conștientizeze rolul digitalizării în creșterea unei întreprinderi.
ICDL a dezvoltat profiluri pentru educaţie, iar elevii din România pot să îşi echivaleze proba de Competenţe digitale din cadrul Bacalaureatului național, în timp ce cadrele didactice pot beneficia de credite profesionale transferabile.